logo

Concert de Craciun, 23 decembrie 2016

In seara de 23 decembrie 2016, ne-am adunat cu mic  cu mare in sala Mihai Perian a Colegiului National de Arta Ion Vidu din Timisoara, pentru a ne bucura de o ora si jumatate de muzica.  La concert au participat copii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani care studiaza pian sau flaut la clasa prof. dr Elena Popa (pian) si Gabriella Popescu (flaut). Unii fac de placere, altii de performanta. Pentru unii a fost debutul pe scena, dupa cateva luni de studiu. Cu riscul de a fi un post ceva mai lung, voi prezenta in continuare fiecare copil, pentru ca, eu cred ca este important sa vorbim despre realizarile lor si sa incurajam munca mai departe.

 

lorandszazi.com-25

Daria Chirila – 6 ani, a inceput pianul la sfarsitul lui septembrie 2016. Este un copil foarte creativ, care, pe langa pasiunea pentru muzica, are si talent de povestitor. Ea deja a publicat un basm pentru copii, care face parte dintr-o serie mai larga, la care lucreaza intens.

lorandszazi.com-28

Vlad Chisu, 6 ani, a inceput pianul in septembrie 2016. Un copil foarte inteligent si ager, cu un spirit de explorare activ si care ia foarte in serios orice activitate ar face. Si-a stapanit emotiile de scena cu succes si a reusit sa ne incante cu un colind si o piesa pentru copii.

lorandszazi.com-36

Rebeca Maxim, 6 ani-lucram impreuna din septembrie 2016. Un copil multi talentat: face balet, pian si deseneaza foarte bine. Detine recordul la piese invatate (peste 10). Invata cu mare usurinta si canta cu muuulta placere. Am facut mai multe piese la 4 maini, pe care le canta atat cu mine cat si cu fratele ei, Richard.

lorandszazi.com-40

Rebeca si Richard Maxim- duo 4 maini

lorandszazi.com-41

Richard Maxim, 10 ani-studiem impreuna din septembrie 2016. Un copil inteligent, care progreseaza constant.

lorandszazi.com-46

Ioana Gavrilciuc, 7 ani. Lucram impreuna din februarie 2016. Un copil multi talentat: muzica si pictura (pe langa alte sporturi). Sper ca in viitor sa facem un concert cu expozitie a picturilor realizate de ea…

lorandszazi.com-52

Ioana Barbos, 7 ani. Lucram impreuna din aprilie 2016. Are deja 2 ani de studiu la activ. Un copil talentat si muncitor, unde roadele nu intarzie sa apara. La inceputul lunii decembrie a castigat Premiul I la concursul  Promusik World Fest (Timisoara) – fiind primul concurs la care a participat pana acum.

lorandszazi.com-57

Gruia Popa, 8 ani. Studiem impreuna din ianuarie 2016. Un copil inteligent, care isi cultiva pasiunea pentu muzica.

lorandszazi.com-60

Maya Carlea, 11 ani. Lucram impreuna din septembrie 2016. Ea a revenit la pian dupa o pauza de doi ani. O fata foarte inteligenta, care invata rapid.

lorandszazi.com-66

Daniel Prichici, 11 ani. Lucram impreuna din iulie 2016. Este elev la CNA Ion Vidu. El are progresul cel mai mare, inregistrat in cateva luni de munca intensa. Are un simt ritmic foarte bine dezvoltat, o calitate foarte rar intalnita la copii- aceea de a citi corect o partitura inca de la inceput, precum si  capacitatea de a invata repede. El este singurul de la clasa mea de pian care a invatat tot repertoriul pana la jumatatea lunii noiembrie (3 lucrari integrale, cantate pe scena- programul pentru examenul de sfarsit de semestru).

lorandszazi.com-72

Serena Schiopu, 11 ani, eleva la CNA Ion Vidu- studiaza flautul de 2 ani. Deja are in palmares mai multe premii I castigate la concursuri internationale. O fata foarte ambitioasa si sensibila, a carei determinare o simti inca din primul sunet.

lorandszazi.com-78

Paula Munteanu, 11 ani, eleva la CNA Ion Vidu,  anul I de studiu. O eleva muncitoare, talentata, care s-a prezentat foarte bine in concert.

lorandszazi.com-82

Larisa Zagan, 12 ani, eleva la Ion Vidu, anul 3 de studiu. Un elev de exceptie! Talent, maturitate, inteligenta…toate ingredientele pentru o cariera de succes, indiferent de ce va alege in viata. In prezent, exceleaza la flaut si canto muzica usoara. A castigat mai multe premii I, iar in decembrie 2016, la concursul Promusik World fest a castigat premiul I la flaut si canto divertisment, precum si trofeul concursului.

lorandszazi.com-86

Sarah Prichici, 13 ani, eleva la CNA Ion Vidu. O eleva talentata, muncitoare, cu serioase perspective artistice. Studiem impreuna din iulie 2016, iar progresele inregistrate sunt remarcabile.

lorandszazi.com-92

Iani Bratan, 13 ani, elev la CNA Ion Vidu. Studiem impreuna din septembrie 2016. Iani este un elev bun, care se straduieste sa si duca la bun sfarsit targeturile scolare.

lorandszazi.com-95

Alexandra Tudor, 15 ani, eleva la CNA Ion Vidu. O eleva talentata, cu un potential mare artistic.

lorandszazi.com-97

Rebeca Popa, 15 ani, eleva la CNA Ion Vidu. O eleva talentata, muzicala, inteligenta, castigatoare a mai multor premii la concursuri. Este in plina evolutie artistica.

lorandszazi.com-101

Narcisa Carlea, 16 ani. Studiem impreuna din septembrie 2016. Narcisa a revenit la pian dupa o pauza de doi ani, decisa sa isi cultive in continuare pasiunea pentru muzica.

lorandszazi.com-109

Marco Alazaroae, 17 ani, elev la CNA Ion Vidu. Studiem impreuna din septembrie 2016. Un elev foarte talentat, cu un bun potential pianistic.

lorandszazi.com-112

Andreea Manea, 17 ani, eleva la CNA Ion Vidu. Studiem impreuna din septembrie 2016. Andreea a castigat premiul I la Concursul Promusik world fest, ceea ce i-a oferit un loc la buget la Facultatea de Muzica din Timisoara. O performanta realizata intr-un timp extrem de scurt. Andreea a pregatit lucrarea pentru concurs in 10 zile! Are un potential fantastic, inca nefolosit la intreaga lui valoare.

lorandszazi.com-22

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *